Vztek a hněv jsou tvými přáteli
Smutek a pláč tvůj denní chléb
Černé myšlenky s tebou od počátku byly
Touha po moci tvůj jediný směr
Jsi vzpurná jak polední slunce
A odvážná jak letní žár
Krásná jako štíhlé laně
A bystrá jako orlí král
Jsi ale cynická jak tvrdé skály
A chladná jako bílý měsíc
Otupělá jako ledové kusy
A nemilosrdná jak měsíční svit
Pláčeš namísto smíchu
A spíš místo života
Máš raději tmu než světlo
Noci raději než den
Nějak se v tom taky poznávám. Moc hezky napsané
27.10.2022 05:23:19 | Protos1182