Anotace: Lyrická báseň
vklíněn do tmy zarputilé
vetkán do obručí touhy
zaslán jako psaní nutně nutné
upozorněn na umrlcovy beznadějné vzpoury
vříská píská ječí křepčí nenuceně ospalý
tikot hodin nebo tlukot srdce po záruce
v rukou ruce jemně trpce svírá svět nepohodlný
sám se zlobí je tak dlouhý na ten krátký umorousaný vjem
uteč zdrhni nohou trhni buď jen zábleskem
nezapomeň vem si zvuky spojené s tím pokleskem
nevím proč tu jsem zkoušen takto před tabulí
píši samé nuly teď se trochu hnuly jen aby poté nudně ztuhly
předivo zla stále trvá v tvoji duši zdá se něco očividně trhá
lidé jedni vítáni jsou a ti druzí v tlamách obrovských psů trháni
kdo to řekl ty jsi vítán a ty v moří obludnosti nechť jsi zmítán
vidím vše jiskrně jen tak si v tom povětří po výbuchu bomby mlčky lítám