Kord v duši
Kord v duši zaryt hluboce
krev tmavě rudá teče,
silným proudem v potoce,
ale pořád svírajíc meče.
Živý a zdravý,
přesto mrtvý,
bez citů
a přece lstivý.
Dívám se na sebe do zrcadla,
na černobílý svět,
okolo mě svět barevný,
jen já jsem černý květ.
Už nebaví mě nevidět,
krásy čirého světa,
nebaví mě závidět,
dlouhá a dlouhá léta.
Klid v duši mít lze
bez duše těžko,
city v mlze a
nic jest mé lůžko.
Všechno je nic
a nic je všechno,
já chtěl víc
a dostal okno.
Nežiji jen přežívám,
vidím, ale nevnímám,
po světě se potuluji,
při tom jenom pozoruji.
Černá jak bílá,
smrt jak život,
slabost či síla,
mysl je pilot.
Kord v duši zaryt hluboce,
život se se mnou vleče,
nežuju, plavím se v potoce,
život kat - duši mi seče.
Přečteno 154x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Frr, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (0)