Pramene

Pramene

 

 

 

                      PRAMENE 

 

 

 Objavený prameň zdravia, 

 sviežej sily práve zrod, 

 osvietené tvory vravia, 

 prínosom pre celý rod.

 

 Túžba večnej mladosti 

 iba v ňom sa ukrýva, 

 rieši tela starosti, 

 na nohy viac nekríva.

 

 Sťa elixír života 

 energiami nabíja, 

 nezvíťazí clivota, 

 ktorá duše ubíja.

 

 Vymaniť sa z chudoby, 

 znovu nabrať druhý dych, 

 človek krajšej podoby 

 zbaviť sa chce hriechov, pých.

 

 Kde nájsť prameň poznania, 

 azda v múdrych knihách skrytý, 

 láskyplné vyznania, 

 v srdci veľkom odkaz vrytý.

 

 Otvorené dokorán 

 srdcia ľudí pre druhých, 

 symbol lásky, sviežich rán, 

 koniec etáp ponurých.

 

 Skúšaj smelo prameň lásky, 

 živej vody je v ňom dosť, 

 neokúsiš trpkosť vrásky, 

 navždy budeš sexi kosť.

 

 Ešte hľadať šťastia prameň, 

 kamže sa len schovalo, 

 odvaľme že ťažký kameň, 

 čo vnútro duše hnevalo.

 

 Odpustenie liečivé, 

 kúra ihneď zabrala, 

 všetko temno ničivé 

 liečba z tela pobrala.

 

 Pomohla by studňa spásy 

 na pokojný nočný spánok, 

 ktože sa ju hľadať hlási, 

 obletieť svet ako vánok ?

 

 Všade kolom samý taj, 

 toľké veci neznáme, 

 ľudský život nie vždy raj, 

 časom všetci spoznáme.

 

 Darmo je však banovať, 

 radujme sa, že sme tu, 

 radšej smútkom šanovať, 

 šírme túto osvetu.

Autor Peter35, 02.11.2022
Přečteno 141x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Psavec, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

St

02.11.2022 17:13:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel