Anotace: ;:
K prvé strofě mně tak napadá. Kdybychom se zeptali Boha, jestli v zrození člověka neudělal chybu. Možná by odpověděl "to je možné." Že napřed měl stvořit lidský rozum a podat mu skývu chleba.
Běsy kolem, běsy v nás. Obsahu i skrze obal mu neuniknem.
03.11.2022 13:03:16 | šerý
Kdo ví jak to celé vzniklo, jak se to malovalo z vyššího věku. Otazníky, málo odpověďí viď... Děkuji za reakci šerý;*)
03.11.2022 13:33:48 | Dejvis
K prvé strofě mně tak napadá. Kdybychom se zeptali Boha, jestli v zrození člověka neudělal chybu. Možná by odpověděl "možná ano." Že napřed měl stvořit lidský rozum a podat mu skývu chleba.
Běsy kolem, běsy v nás. Obsahu i skrze obal mu neuniknem.
03.11.2022 13:03:16 | šerý
S basou hluboké tóny kráčí vstříc našemu pozdravu.
Stačí říct běžte ...
"Běžte pryč".
***
Ať se daří.
03.11.2022 12:52:57 | Fialový metal
Tak tahle je zajímavá .)
03.11.2022 12:23:46 | Constantine