Anotace: …
cvakla klapka
a zítra bude vše
jiné
nahlédla jsi
v zákulisí
ber a nebo nech být
smrt se dá obejít
když v ní uvěříš
tak je to se vším
co si člověk zpodobní
včera jsme se učili
chodit
mluvit
a dnes
pomalu zapomínáme
je vůbec nutné
to ještě někomu
sdělit?
proč?
chci jen tančit
na pobřeží
nechat nohy
omývat příbojem
a dívat se
jak jedny stopy
nenávratně mizí