Houpám si zatím
Miloval jsem ranní mlhy
abych schoval svou realitu
na ní se podepsala paranoia
která mi vyškubla nerv z oka.
Nyní drkotám stár o holi
s plnovousem až k zemi bezedného dna
a hledám tu milovanou brož
od mé zesnulé Lady
tu jsem asi vytratil v kominických kapsách
kdysi v dávnu kruté zimy
nechci na to pomýšlet
nyní se ubíjím bezmocen
když civí z parapetu mol
co zámotkuje své přežití
vždyť on je mým hostem
mou poslední střepinou výstřelu
snad tu ten týden se mnou odbude
a poté v tom křeslu usnu trvale
houpám si zatím
hodiny neodbíjí
již nevysvitne poledne obědní.
Přečteno 125x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, zdenka, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)