Den a Noc
Den a
Noc
harmonie
jedna druhé naslouchá
k pocitům a myslím tlukotů
do světla oběžných světů
není krásnější zahrady
není souvislých vět
to lepé ticho v nás jímá obraz
ta hudba svařuje noty srdcí
tvarujíc bledomodrou zář
co zhřejí v tvářích půlměsíc
a ten je stříbrem tam po hvězdách
podzimních motýlů
hvězdnic nakvetle srpké
nocím denním
to jak skořicí okrově zavoní
opitý je pouhopouhý sen.
Přečteno 136x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Bufik, Caliéry, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)