Krev
Nikdy jsem si nemyslel,
že krev nás tolik ovládá.
Pak jsem ovšem uslyšel,
že Rh+ zde převládá.
Zmocnil se mě úžas zřejmý!
Jací tito lidé jsou?
V poklidu jsem opět velmi,
neb těžko nějak vyniknou.
Tak jsem tedy pátral dál
a zjistil, co jsem netušil.
Rh-, to jsem nežral!
Napít jsem se jít musil.
Prý, že lidé jedineční,
mnohdy IQ géniem.
Modré oči, chladu vděční,
empatičtí k všem lidem.
Řekl jsem si „zajímavé."
Vždyť jsem s mnohým totožný.
Zavazadlo jsem vzal hravě
a běžel na krev, to se ví.
Týden jsem se doma těšíl,
pak verdikt poštou přišel již.
Výsledkem jsem se potěšil,
neb jsem si opět trochu blíž.
„ARh-", píše se v něm,
řekl jsem si: „víc se znám."
Ovšem náhle byl jsem zděšen!
Nejsem já též Reptilián?