Na počátku byla tma
neprostupná
Záhadná a tajemná
Duch se vznášel tmou
Sám do sebe ponořen
Hledal cestu svou
Náhle vstoupil do hmoty
proč, to nikdo neví
Světlo září z temnoty
Spojili se světlo s tmou
Stvořili tak spolu svět
duch se hmotou
Vše co přijde z temnoty má obrysy světla, světlo oživuje ve svém uskutečnění, kéž tedy v každé temnotě dokážeme naleznout světlo a dobrý tvar. Záleží na úhlu pohledu a duše. Ta Tvá nalézá a oživuje.
30.11.2022 02:29:22 | Akrij8
Ano. Myslím, že nám nic jiného nezbývá, pokud nechceme, aby nás pohltila. Dík.
30.11.2022 06:32:31 | kozorožka
Zajímavý úhel pohledu :-) Napadlo mě taky, co když někdo stvořil tento svět omylem? Nebo náhodou? Velcí bozi nechali děti hrát si se sirkami a ono jim to bouchlo :-).
18.11.2022 12:34:25 | kozorožka
"Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet a dost možná ještě dál, je..."L
https://www.youtube.com/watch?v=INZtcs3-QT0
18.11.2022 11:46:13 | Lighter
Ano. To je to jediné, co můžeme udělat pro sebe i tento svět, udržovat svůj vnitřní plamen živý a krásný. Nenechat ho dusit hněvem a lítostí, které v nás vyvolává chaos světa. Tím bychom se k němu přidali. Postavit temnému chaosu světa svou světelnou harmonii. Když se přidá světélko k světélku, může lidstvo zazářit, jedině tak. Za mě.
17.11.2022 17:42:24 | kozorožka