Rozkládáš se mi v ruce
Však jsi už jen kost
A kůže
Celou jsem tě obral
To snad nevadí?
Jestli to takhle chceš
Nic jiného pro tebe na mně není
I když
Ze mě už nic nebude
Hodím tě pod smrk
Tam snad zbytek
Rozloží se snáz
Někdy třeba
Přijdu na tebe se podívat