Supové naléhají
Pláči nad prázdnotou tmoucí
pláči
že tu hmyzáci nesvítí
pláči
že tu písní není
tak rád bych trýzní nebyl
vím
to nezdravé na duši zrnka zabije
leč jsem vichřicí a zločincem
tou dobou zamči úděl žaláří
a osvobodím se k Božstvům smrti
asi je to omyl dílčí
že tu dřepím nahý zchudlý bezkřídlý
slzy mi to vysvětí na mrtvých řekách Gangy
pokřižuji se
a už se svíjím v čelistích
melu z posledního třísla marně
usmířím se i šak
k vnitřnostem žita
sžití
supové naléhají o drobky z horkokrevných výšinách.
Přečteno 153x
Tipy 17
Poslední tipující: Bufik, mkinka, Stanislav32, Iva Husárková, šerý, Sonador, Psavec, Fialový metal
Komentáře (7)
Komentujících (4)