Kůží stal se čas.
Poprvé zřím, že krvácím.
Minuty na mé dlani, sekundy v mých očích,
jako moře rozlévá se hnis
do oceánu trýznivých samot,
jen kapička pulzující lidskosti
lapené v křoví chyb,
těžko se ve tmě tápe
těžko tmu světlo chápe
na všem, co odráží na duši
tam
sem tam
probleskne fosfor naděje
a rozestoupí se břehy
umouněným myšlenkám.
Kůží stal se čas
a já s hřebíkem na víčku
hloubím prameny slz…