Anotace: ***
V tichu vnořeném do krajiny stmívání
zchumlané závojnatkami mlh
choulí se poupata nesplněných slibů
pošmourným nebem
problikávají první hvězdy vzpomínek
na sny, co nenašly naplnění
a s posledním zkřehlým květem
přichází přísliby
odpuštění
milostivého léta...
myslím že sny nejsou proto aby se plnily ale aby vzývaly a inspirovaly...
01.02.2023 20:17:32 | enigman