Do ticha lásky nevidím
u nekonečna hvězd
až tam kde věčný temna stín
omráčen ve lži cest
Poselství mlčí k smrtelným
u prázdna nicoty
když míří touha k záhadným
artefaktům tmy
Neštěstí všude vévodí
a ďábel tupí sen
když poselství mé obrody
v noci hledá den
Píšete stále kvalitně. Je to hezké.
01.12.2022 00:23:16 | Václav