Magická hra puntíků pružných,
jako by slzy své
rozpustila ve zlatě,
promíchala s milenci svých milenců
a položila na náhrobek dnů,
kde nevinnost sejmula svůj plášť.
Šelest objímaje mračna
pokoj i rozepře skýtá
a ona kol rozpuštěná
marní čas opět drahocenný,
než den vstane z mrtvých…