Rozkrájená půlnoc
smyšlená tajemství vesmíru
na křižovatkách hvězdy s prošlým parkováním,
co asi tak dělá temnota…
na rozloučenou svůj dopis píše
a vypaluje do nebe jako milenec do trávy své miluji Tě…
možná chytnou koruny stromů,
snad ne…
a pěšiny vyvrhují kameny z nitra jako své děti
bez pocitu viny,
že narodily se bez duše…
Moc se mi líbí :) Stále se vracím.
05.12.2022 21:46:08 | Narra
Teda, u tak životem složité křižovatky, nepřiznám se, bych podruhé ten řidičák nedala. Líbí se mi to.
04.12.2022 18:26:35 | Vivien