Anotace: **
Nestačí se otáčet...díváte se, ale je tam místem pusto a co bude dál? To je na nás ?osudu? V Boží knize?
08.12.2022 12:17:24 | Dušekteráztroskotává
Jo život, to je jízda po horské dráze. S odřeným zadkem, víte hvízdá v uších, páni, to je síla :-)
05.12.2022 09:26:36 | kozorožka