Byla dříve slepice nebo vejce?
Nad touto filozofickou otázkou,
přemýšlí lidstvo staletí,
jen hlupák na to naletí.
Odpověď však jednoznačná není,
když by bylo první vejce,
kdo by ho snes, určitě ne pes?
A když by byla první slepice,
z čeho by se vylíhla,
když by bylo vejce až po ní,
hlava mě z toho už bolí.
Nebudu vás už více trápit
a váš drahocenný čas marnit,
podle evoluční biologie,
není jasná rodová linie,
ale vejce prý bylo první,
zaznívá z úst britských genetiků,
kteří mají smysl pro taktiku.
Ale přátelé! Přeci u nás nebyl první kohout, to né!
Z nápovědy na obr /fig.1/ plyne 0100, tedy jde v desítkové soustavě o 4 kapříky, spíše tedy o 2 kapříky a 2 kapřice. Protože se už nechtěli kapřice honit za kapříky ve studené vody, vyexportovali vejce. Přeci aby byly konečně v suchu. A jsme u cíle.
A ještě k tomu ten každoroční vánoční masakr! Už chápete?
05.12.2022 19:36:44 | lesan-3
Mudruji a díky.
Nejdřív skořápka či kukla, brnění života skryla obé ?
05.12.2022 09:30:37 | Fialový metal