Krev.
Po krvi voní, ohnutá v jedličí,
domov nenalézaje.
Přede jako kočka
z minulosti poskládaná a ze všeho,
čeho já se dotknul.
Na prahu zrození přírody
ze rtů kapou kousky duše…
Mě dostalo všechno.Akorat nemůžu najít ten úbytek fantazie.
12.12.2022 15:37:53 | Kumiko
To je spíš takový název, co mi prolítl během psaní aktuálních pocitů... Je to myšleno taková personifikace unikající fantazie...
12.12.2022 16:04:23 | Caliéry