Anotace: Taková o životě a uvědomění*...
Mezi kostmi
číhá život.
Na stromech rostou růže,
aby k nebi byly blíže
s prosbami o klid.
A naše tváře…
oči zalepené žalem prahnoucí po výhledu,
ale stářím není obdařena zem
jako kukačky rozdrcené dlaní.
Ani jedna kapička nepřijde na zmar.
A někde drhne
mezi kostmi.
Necítím.
Ještě ne…