V duši jsem kramoval
bez úmyslu něco shledat.
Ranní ptáci už nezpívají.
Na znamení
v koruně, co tluče…
Nikdo nemluví, nic nezní.
Nestoupá ani nepadá.
Neplyne ani neubývá.
Jen šelest na rameni…
Jako když padá déšť
a já nesuším si šaty.
pozor
ať nepřeleze k srdci
i v tichu slova slyším.
Hazím TI šálu
hřejivou
a samoschnoucí..:)
14.12.2022 13:40:23 | jenommarie
Držíš stejnou linii. To je dobře. Vtáhneš zcela plně. Text vystihuje přesně pocity v daném okamžiku. Bezva.
14.12.2022 13:07:21 | mkinka