Ách
Krása bytostního
jest kouzlem
na kráse je duše
a na té si tvarujeme
to malované ústy
po malinách zrádných chutí
krasy zmapovaných srdéček
ach ty mraky toho chvění
ach ty barvy co tak vlají
ach ty zpěvy budníčků
jakou se vlilo z kráááás
ona sluncem lattém svůdněná
od paprsčita k paprskům
doléhl oddych líbajícího večera
ve chvílích té krajinky zezdola
vykvétlo to mládí ze zamrzlého času
tam za rty své milé a milého
zaletí se v ňádeřích modránků
v jejich okének z očí
jakoby bezlistého vcházení
mezi řasy k zázrakům
jen to ááách si tlachá
ty bouřlivá poupata po tělích
ách to neunesou
blíží se mrtvice
ale je tak pocitně střepinou hvězd.
Přečteno 127x
Tipy 19
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Iva Husárková, Sonador, Fialový metal, šerý, Psavec, kozorožka, mkinka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)