Anotace: Má úplně první báseň, napsaná ve věku 14 let.
Sbírka: Motýl třpyt do křídel pochytil
2011
Táži se vzduchu,
neviděného, vlídného:
"Zda motýl třpyt do křídel pochytil,
zda delfín hlas skryl do hlubin,
zda člověk pochopil,
proč jsi nikdy nepromluvil,
větře neviděný, vlídný?"
Super .)
22.12.2022 14:22:20 | Constantine