Skříplé křídlo
Na kahánku života
ty moudra sbírány z děje
avšak hloupý zůstávám
asi tak skonám
když nevím
proč jsem tu byl
a vím že vím
co se mnou ten rohatý podělá
upadnu do hříšného kotle
nebo možná mi narostou vize
kam se v naději rájem dopravím
a počnu stromem ovoce už
to nasládlé patoky
jenž mě hadí sémě uštkne rtem
zapovězené lásky
Bůh se mi tak vzdaluje
jsem zakázán milovat
přesto toho lituji
a oblékám si skříplé křídlo
nedává mi to smysl
když nakonec zvednu své otěže vzhůru
a odletím do peřin milostivých sněženek
zlehčejšího vázání.
Přečteno 120x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Bufik, Fialový metal, kozorožka, mkinka
Komentáře (9)
Komentujících (6)