Anotace: Nikdy se nevzdávej toho být šťastný, neboť život je nevšední představení! - Papež František I.
Naděje
Fialkové pásky vaty
na cáry se roztrhaly;
pomysleme spolu na ty,
kteří slabí jsou a malí
Pomysleme na zkoušené,
malomyslné i slepé,
na dřívka, která proud žene,
i na víru, co v nás tepe
Vzpomeňme na utonuvší
i na plavby velkolepé;
a třebas Ti praští v duši -
nezoufej, zas bude lépe.
Za sebe všem přeji poklidné vánoční svátky a novou hrstku naděje do nového roku :-).
24.12.2022 14:33:32 | Rozmarýna