Anotace: Přecházím po laně mezi skalami, paže vlají, hvězdná noc je před námi, slábne strach, sílí euforie, vše vzdálené tak blízko tu je......
Upjatá gesta
Slova bez legrace
Kolem plyne
Levná konverzace
Mělcí lidé se dusí
Ve vlastní propasti
V promarněných životech
Planou úzkosti
Kam to všechno vede
Kdo a kdy si daň vybere?
Tak pojď se mnou
Žít a nelitovat
Všechny trýzně, krásy
Zopakovat
Přecházím po laně mezi skalami
Paže vlají, další úsek je za námi
Je v tom strach i euforie
Ta intenzita léčí, uzdravuje
Ranní červánky vdechuji
Doteky do transu stupňuji
Teď s tebou
Životem protékám
Nemám cíl ani tvar
Přecházím po laně mezi skalami
Paže vlají, hvězdná noc je před námi
Slábne strach, sílí euforie
Vše vzdálené tak blízko tu je
Vše vzdálené tak blízko tu je
(Hanuš Šparlinek, 23.12 2022, inspirováno i věnováno Friedrichu N.)
dobrý .)
27.12.2022 09:36:40 | Constantine