Dí
To Anděl křídly z vršku hojá
abys ptačí kráso zableskla v mracích
po ústích modro dálavých
na polibku a za vyslyšení drobátka
ono se již klube
jako chléb plachých obloh
milostiv buď srdečná srdce
ty tloukáš květinami líhní
v lásce plesajíc ódami
neníliž to vroubu šatů opálné
k odemčení blankytnosti očité svědkům
jež jí zápravdou něžnosněhá líce dí.
Přečteno 140x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Frr, kozorožka, Stanislav32, mkinka, Fialový metal
Komentáře (5)
Komentujících (4)