Tam za rybníkem
Paprsčitá křídla kobaltu
pozoruji nehybně
a zdá se mi
že jsem v průzračnosti
když tu konvalinka
karafiát a sedmikráska
zvoní mi a ladí den
to jarního slunce je k mání.
Tu sedmero děvčat skotačí si v krojích
jakou si hold vybrat
když zavoněla ta nedaleká buchta
od vesničky malované
asi se tam vydám jako býk
abych pobouřil místní divoženky
jedna se mi od ucha k uchu usmívá
a s ní rozpustilost šohajná
zahraju jí cimbálovku u okénka
a k večeru vniknu do jejich očí čirých
tam za rybníkem skrytým
co při ní toužně motýla vypletu
abych jí polibky jimi jal.
To něhyplná leť obloho !!!
Přečteno 125x
Tipy 22
Poslední tipující: Frr, šerý, Iva Husárková, Stanislav32, Kan, Psavec, mkinka, Fialový metal, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)