Anotace: Lyrická báseň, blázne.
Chrčím znuděně tu trčím
Uslyším křehkost kostí vět
Usvědčený svět náhle tiše páchne
Rukou máchneš vzduch se osvobodí
Bahnem se to tělo táhne
Něčím neslyšitelným páchne
Možná životem už dávno vyčpělým
V co se mění k uzoufání zaníceně
Takové malé štěně štěkne zdechne
Dost už bylo snění realita v bílou kaluž slita
Uškrcená motýlkem na košili temně rudé
Co dál bude co jen zbude křičí zhubne
Je jen kůže sem tam nějaká ta stydká kost
Už má dost vytáhla si špatný upachtěný los
Jen zrnko nepravdy doopravdy jen samá zlost
Znásobena nakrmena duší možná náhle i tou tvou
Nekřič radši na zem upadni pak podlou stopu nožem napadni
Nebo vypadni vykliď toto místo od své malichernosti čiré
Čuchni k trávě zespoda levná pohoda odeslaná jícnem podepsána
nomen zcela omen
08.01.2023 16:19:48 | stormeater