Anotace: Lyrická báseň
Spláchnutý usoužený nostalgicky kohorentní
Vysící za rohy své jednoznačné umělé svědomitosti
Sny nosící v kapse jež děravá jest padající nutně zbrkle
Už není nic jen stín sledující ten předešlý hledající tebe
Co se stalo vedle tebe teď prý mnoho z mnoha věcí
Upadl nechcce vstát i nadále se vzestupně propadá
Maso od kostí ztrácí návaznost kůže dělá co jen zmůže nuže
Výstřel jenž zastavil se v čase a někomu i v těle hle kde je
Slza ukápla na zem leží tam jako pitomost notoricky vlhká
Noci pocity ospalosti tlukot srdce slyším ho tak hrůzně prudce
Jako by chtělo mně opustit najít si jiný cíl své budoucí pitoresknosti
Pocity vepsané rozsápané v tvář tvé nejednoznačné jednoduchosti a tak k uzoufání
mdlé.
Nedělní chvilka filosofie pro každého :-)))
08.01.2023 17:24:50 | kozorožka
filosofie vysící? Asi nějaký materiální retardismus;)
08.01.2023 18:05:35 | stormeater