Ach, ten čas
plyne jak řeka
v dětství úbočím
bystřinou stéká
V mládí plyne
jak divoký proud
po něm můžeš
s láskou plout
Líně plyne
Ve zralém věku
Snažíš se zastavit
času řeku
Blíží se moře
času tak málo
Co ještě udělat
co za to by stálo
Ach ten věk
ach ten čas
Čím starší jsme
tím víc trápí nás
Čím víc trápí nás
tím rychleji běží
To je ta věc
tu pochopíš jen stěží
Když trápí nás čas
nechme ho být
Zkusme v klidu
prostě jen žít
Věčnost je teď
život je proud
Krásné je žít
krásné je plout