Anotace: )(
Kdybych parafrázoval význam titulu. Jsme napojeni lží, nenávistí záští. Jen láska a pevná vůle, černých svící černý plamen zháší.
Jsem až s podivem k tvé píli. Hluboká zima. A ty Dejve, v plné poetické vegetaci*
27.01.2023 18:34:18 | šerý
I to je skutečnost * Té lži, falší a atd je až neuvěřitelné že.. To lepé býti člověku samotnému. Děkuji za tvá slova opětovně, ty věrný, i když vím, že asi to mám podivné:)
27.01.2023 18:52:12 | Dejvis