Chytám proud do dlaní
ramena jsou hrází
teče
spavost večery dny jímá
gauč hloubí sedliny
chvil neubývá
zapomínám jazyk
daleko od prohlubně srdce
kde to všechno začalo
a z morku času
teče…
Moc pěkné
01.02.2023 00:03:08 | Bufik
..život...
31.01.2023 09:06:12 | Sonador
Velmi zdařilé. Vykreslené ve všech polohách.
30.01.2023 21:01:02 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?