Smysl života
Hledání smyslu života
mě tíží a nedá mi spát.
Hledání smyslu života
je možné se někdy dohledat?
Přemýšlím,
co je vlastně člověka poslání.
Přemýšlím
a úzkost mě pomalu dohání.
Mít v sobě pouze prázdno,
nevědět jak z toho ven.
Opět někdy prožít krásno,
zůstává jen jako sen.
Přečteno 241x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Fialový metal, janet_desp, Psavec, mkinka, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)