Pane Grossmanne,
je to zlý
závidím čím dál víc
lidem
že můžou bezbolestně snít
vlčím mákům
že si můžou v slunci kvíst
stromům
že můžou celou svou korunou dýchat
bláznovi anarchii
že ho nezastaví druhého bytí
všemu kolem
že může žít
a studentu v sáčku...
Nezlobte se, že jsem taková...chudá a bezbranná.
Vzal by tě na milost
jen s tou závistí..bych byla opatrná
..patříš
mezi snílky
rozhodně není v tom žádná chudoba..je toho mnoho a ať TI to i zůstává *:)
17.02.2023 17:45:24 | jenommarie
Díky, mám se na pozoru, aby se nezměnila ve vztek a zůstala, přinejhorším, lehkou vědomou závistí s uvědoměním :)
19.02.2023 13:00:05 | redandreablue