Jste velkou, mocnou zbraní
Mečem dávných filosofů
řeckých, "vznešených filantropů",
kteří ztratili svůj život povídáním
Oni ztratili svůj život výkladem
skutečnosti, již nelze vyložit
Chrlili svá slova pouze
zapomněli přitom žít
to je vážně dobré!
já si to jen snažim představit - žiju v teple, asi u moře, všude samá krása, dobré víno, olivy... a já nemám na práci nic jinýho, než se procházet a chytře krafat... já ti nevim, vážně si ten život neužívám?;)
21.02.2023 17:53:36 | Sonador