Mlha padla
na má bedra
A je těžká,
jak pírko jen
Teď suchý vzduch
je přesycen
jak temný den
Nevydržím již
jsem přetížen...
No vida, pěkně jsi to poskládal.
23.02.2023 10:09:50 | Kan
Mladým pohledem. Hezké*
23.02.2023 01:51:16 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?