Anotace: ))((
Jaj, tak mě dnes cestou do práce slunce líbalo, to mi takovou radost vlilo do tváře, tak čase nečasu, vysušuj to blatečko, ať cestička má schůdná, boty blátem v louži neulpí ..
16.03.2023 09:33:56 | Vivien
Ach ti rozsévači! V ošatkách semen dobromyslu i blínu. Něco vzroste na slunci a něco jenom v stínu.
Bezva, Dejve*
15.03.2023 13:23:58 | šerý