Hledáš to, co důležité je - avšak uložené kde?
Co do času ti tak nevyzní, potřeba by to bylo hned.
A pár lidí, co mají hodnotu jinou, než jen za pár hemz,
zprvu souvislost nepoznáš. Chceš to hned.
A co když necháš to jen chvíli být?
Jen na chvíli mohl by jsi mít ten svůj klid.
V duši své, i v duších jiných, v nekonečnu vědomí mohl by ses objevit.
Stačí odpustit, na jinou věc se navázat,
a nekonečně přátelskou bytostí se stát.