Sbírka: (S)hluky slov
Sled tónů mlhy v jemném prstokladu
co okamžikem padá v časném chladu,
co okamžikem těžkne,
tak spěšně,
tak neodvratně do rosného bodu,
jímž kapky vody prosí o svobodu.
Změť v bílém prázdnu mrazivostí pěje,
když smysly plní silou beznaděje,
když smysly plní tichem,
mnou vzniklém,
mnou rozechvělém hlasy mnoha vzteků,
jež umlkají do pouhého vzdechu.
Spleť marných přání umučených strachem
se mění, slábne, čeří ranním nachem,
se mění, slábne, mizí
v mé vizi -
- v mém probuzení nahé identity,
jíž touhy znějí s křikem neodžity.
Máš to pěkné, Algebro! :)
12.04.2023 19:44:58 | Václav
Děkuji. Jen...Alegro (= souhrn všech ale z gró).
12.04.2023 19:58:32 | Alegra
Je mi to jasný. Já si dělal srandu. Samozřejmě v dobrém.
12.04.2023 20:03:03 | Václav
Moc pěkné.
17.03.2023 11:45:51 | Šimon Šrám