Zítra po pozítří
Slunce ranné protrhlo mraky
a byl zvednutý vítr
to sem si v hloubi přál
být ukryt pod stromy hlasu
a myslet na ty božské květy
co mi už zeslal příslib jitra
s kterým usínám dnem za dnem
to křídly křesám jinotaje
když mašličku Růženko milá
ti uváži na upletený copánek
a ty snad zatancuješ mihotavý vzruch náhod
hle krajinka se zazelená trním
a my s ní vplujem
do ztracena malinových nálezišť.
Stáváme se juž motýlím soumrakem
jen a jen ve snech
ten však není tím rtem zpovědnic
je to ten sýr tvůj z koutku
jakým se probudím tak v nebe
modrých očí v tebe
zachmýřenou peřím víl
zítra po pozítří
a copak dál
se srdéčkem
povyskočí si
a shoří se mnou ?
Asi netušíš...
Přečteno 123x
Tipy 18
Poslední tipující: jenommarie, Sonador, šerý, vůně mraků, Stanislav32, Koala, Psavec, mkinka, Fialový metal
Komentáře (18)
Komentujících (9)