Anotace: ()
Lidská hruď je skleník, zkrze proudí světasvit. Z květináče srdce rudý květ. Jen člověče dobrý, okřídlen to uvidět.
Jen si nalistovat formule. Jak stát se chlapem, větroplachem.
OK Dejve. Opět jsem si rád početl*
19.03.2023 17:46:48 | šerý
použité pěkné obraty máš, líbí .)
19.03.2023 14:17:10 | Constantine
Taková nutná očista pro vzletné...
cítím jak švírkou..se paprsek dotýká
..víc a víc..mizí zčernalé obrazy
..i když o nich víme..
světlo světů..v každém z nás**
dříme..:)
19.03.2023 11:12:03 | jenommarie