Jsme v modři
Srdce k Srdečnici
to víno vinic v kapce lásky
touha
plamen a zážeh
jsme zamilovaní až po lalůček
bláznem kočovným.
Jak v perlách očí to dráždí
a podnebí bystří jiskru paprsku
v křídlech placht albatrosu
kreslící výřez morén skal
to bylo a je bodem zřít.
Ujídám z ran tvou krev
k samému ovoci meruněk
a že v ní ten prostý ret
zbouřím deštěm kantát
chci-li odhalit plodná lenošení
chceš-li můj pach siest opájet
vůně směsí kolotá v objetí potom.
Pijme šílenství z tepu zpětných
co ukrývá skrýši duši melodií
před tajemstvím měsíce nadšení
z těch míst hlubin přisouzených zřítelnic.
Ó
jsme v modři svoji plné těl
to sladká vražednice oslepuje
z té krásy mrazivý cit
jež chrámem je povolán.
Přečteno 198x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, Vivien, mkinka, Psavec, paradoxy, Fialový metal, Frr
Komentáře (12)
Komentujících (7)