Nemám Tiktok ani kalhoty do zvonu,
netuším, co hrají na Evropě ani Orionu.
Skříň mám plnou starých černých trik,
nepiju aperol, cider, ani vinný střik.
Hry nestahuju z webu, ale tahám z cédéček
Pařím jen Heroes trojku, nonstop, jako blbeček.
Dobře je mi v temnu hudebního klubu.
Už ne v motýla. Spíš v červa postupně se klubu.
Utíkat s dobou, na to nemám vůli,
zvláště teď, když už je život v druhé půli.
Odzvoní telefonům, tabletům i whatsappu,
přestanu řešit, co všechno tady nechápu.
Až svět zcela spočne ve virtuálním cloudu
lehnu si na záda na svou rodnou hroudu.
Řeknu sbohem světu sítí, dat a elektřiny,
mé fyzické já se prolne s vůní sypké hlíny.
Díky moc za komenty! Z nějakého důvodu se po více než deseti letech opět vracím k poezii.
11.04.2023 09:42:08 | Metcheque
A hele... cimrmanovský rým
klubu - klubu.
...i whatsappu... vše co tady nechňapu. :)
28.03.2023 15:35:36 | MonoGame