Rozume...
Rozume, pojď se mnou ven
je březnová noc, a venku ještě sněží
zapomenem na celý den
však já vím, jde to stěží..
Jsem tu jen já, ty
všichni už si sní
uhlík cigarety
co bude zítra, uvidí se, prý..
A v dálce šumí lesy
vítr si se stromy pohrává
ve městech zábava, plesy
rozume, to nám se nestává..
Přečteno 150x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, Fialový metal, Kan, mkinka, šerý, Frr, Psavec, Sonador
Komentáře (5)
Komentujících (4)