Jako královna.
Umírající.
Dlaně spíná včelí med.
Koberec nelétá.
Přiléhá
a šero jej barví stíny…
…tak jako rohy bíložlutých zdí,
vkládám slova.
Každá cihla
dvakrát se láme.
Je hřích anebo fantazie
říkat si, že jsem královna…
Jsi posledkem v tvůrčí formě. Líbí se mi to.*
04.04.2023 00:27:34 | šerý
ale někdy, výjimečně, je to prostě pravda... a asi to není žádnej med:) hele ale výborný zas!*
03.04.2023 13:40:13 | Sonador
Oslovilo. Děda byl včelař. Blízké.
03.04.2023 13:17:32 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?