Mlčí ticho – slzy stínů
psů jenž ticho neznají
možná v touze nezahynu
s těmi kdo zde strádají
Promlčení temna hmoty
k nenávisti vyzývá
obžalován do samoty
tanec nesplývá
Nepoznané touhy temna
ruce své si podají
slova moci bezpísemná
zlo nám chystají