Anotace: *
Levitace. Vždy prodchnutě vzdušná a občas inversí krušná. Jojo. Asi záleží i na tom, jak plachty srdének poberou.
10.04.2023 14:41:49 | šerý
Namaste.to bylo při józe, když jsem tam chodila, děkuji za možnost čtení.
10.04.2023 11:55:00 | mkinka
Povedené dílo. Na onu levitaci tvoji levitaci se přijedu podívat. Který víkend se mohu zastavit? Mohu si to i natočit na kameru? Standa :-) To já levituji pouze ve snech. To je mě hlavně v mládí stávalo, lehl jsem si u nás ve městě asi metr nad zem a začal jsem plavat prsa. Byl to vždy hezký zážitek. Metr nad zemí jsem si plaval místním lesem i po silnicích. Nádhera...:-)
10.04.2023 11:42:01 | Stanislav32
Díky Stando* Ano, to se domluvíme a zasníme se:) Ve snu je sen vždy zvláštní.. No vida, to je plavba;) A to se pak rochní
10.04.2023 11:59:59 | Dejvis