2023
Nechávám se proudem nést,
osudem se odevzdaně vést.
Jedno ovlivní druhé, článek tvoří článek
a vše do sebe zatím krásně zapadá,
když se život můj jako krásná zahrada
přede mnou rozevírá.
Stojí vedle mě, průvodce můj,
vstupuji s ním do lesů plných neznáma,
běžím vdál a nohy se v tlapy mění.
Uháním s větrem, k Měsíci vytím volám
po duši spřízněné, aby láska dala mi znamení.
Sama sebou však musím být,
neztrácet čas a své já v druhých,
zvlášt, když jednoho z nich nade vše miluji.
https://www.youtube.com/watch?v=s7AuL4eBFRY
je to zajímavé, mohlo být i hlubší filozofování .)
16.04.2023 23:00:11 | Constantine